Firme inchirieri auto
 

inchirieri masinipret inchiriere
Firme inchirieri auto

rentacar-bucuresti.info / Firme inchirieri auto

Firme inchirieri auto

Daca vrei  sa inchiriezi o masina pe cont propriu pentru o excursie de cateva zile , ar trebui sa gasesti mai intai o companie care ofera masini de inchiriat si sa pregatiti urmatoarele documente: pasaport, permis de conducere, card de credit si cartea de identitate. In cazul in care esti un reprezentant al unei companii si vrei sa inchiriezi o masina pentru o perioada mai mare de timp documentele pe care ar trebui sa le pregatesti includ un certificat si o scrisoare de garantie de la sediul companiei dvs. si o  dovada ca sunteti angajat. Retineti ca, in cazul in care au avut loc pierderi in timpul contractului de inchiriere , compania dvs. va fi responsabila de acest lucru.

Asadar, daca ai nevoie de o metoda de transport sigura si eficienta, serviciile de inchirieri masini sunt potrivite pentru tine.

Este posibil sa fi auzit ca pentru inchirierea unei masini trebuie sa ai mai mult de 21 sau 25 de ani. Este adevarat ca in astfel de situatii este un pic mai greu insa nu este o lege referitoare la acest lucru. De ce? Din cauza datelor bine cunoscute care arata ca tinerii cu varsta cuprinsa intre 18-24 ani sunt implicati foarte des in accidente de masina si ca aceste accidente au tendinta de a fi mai grave. Este mult mai  comun pentru companiile de inchirieri auto sa nu inchirieze masini persoanelor sub varsta de 21 de ani, indiferent de ceea ce sunt in masura sa plateasca.

Fiecare companie rent a car are propriile politici in ceea ce priveste contractul de inchiriere, de aceea este important sa cititi politicile unei companii inainte de a merge mai departe cu procesul de inchiriere. Pe site-ul nostru gasiti un model de contract in care veti descoperi toate conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a putea pleca cu masina din parcul nostru auto. Acesta este simplu si nu are clauze ascunse, asadar puteti fi sigur ca veti primi exact serviciile pentru care veti plati.[Info despre : Firme inchirieri auto] | [Comanda :Firme inchirieri auto]
Firme inchirieri auto pic 1 Firme inchirieri auto pic 2 Firme inchirieri auto pic 3

Masini disponibile la preturi mici Asigurari auto Predarea masinii inchiriate Ofertele companiilor rent a car


Sitemap