Rent a car online Bucharest
 

inchirieri masinipret inchiriere
Rent a car online Bucharest

rentacar-bucuresti.info / Rent a car online Bucharest

Rent a car online Bucharest

In Romania inchirierea unei masini este usor de realizat. Daca aveti de gand sa calatoriti in jurul oraselor, transportul public este recomandat in loc de a folosi o masina. Insa in cazul calatoriilor mai lungi, inchirierea unei masini ar fi o optiune buna. Cele mai bune servicii inchirieri masini  Bucuresti le gasiti in cadrul firmei noastre. Aici echipa noastra va ofera informatii despre autoturismele disponibile, tarifele pentru acestea si dotarile tehnice.

Ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o masina?

Varsta legala este de 18 ani in majoritatea statelor. Insa tinerii soferi nu sunt capabili sa semneze un contract, intrucat ar putea pune in pericol agentia de inchiriere in cazul in care acesta nu va putea plati. In plus, compania poate fi raspunzatoare in cazul in care un sofer tanar este implicat intr-un accident sau a ranit pe cineva. Prin urmare nici o agentie de inchirieri masini din Romania nu va inchiria autoturisme unui sofer cu varsta cuprinsa intre 18-20 ani. Permisul de conducere trebuie sa fie valabil de cel putin  un an de zile iar varsta minima este de 21 de ani. In cazul in care aveti alta nationalitate este necesar un pasaport pentru a va verifica identitatea. O copie a pasaportului dumneavoastra poate fi, deasemenea, necesara pentru a completa o cerere.

In unele tari exista insa si o limita maxima de varsta iar aceasta variaza de la companie la companie, de multe ori se incadreaza intre 75 si 80 de ani. Daca aveti peste 70 de ani, verificati daca serviciile agentiei de inchiriere se incadreaza in aceasta grupa de varsta. Pe langa varsta, toate companiile de inchirieri au nevoie de o dovada ca orice client poate plati serviciile de care are nevoie. Pentru acest lucru se accepta carduri de credit pentru plata masinii de inchiriat. Este obligatoriu ca acesta sa fie pe numele chiriasului si sa aiba credit diponibil pentru efectuarea platii. Unele companii accepta si numerar, insa este nevoie de documente suplimentare care sa reprezinte o dovada.

Va asteptam pe site-ul nostru pentru mai multe detalii cu privire la procesul de inchiriere auto si la contractul ce va trebui incheiat intre compania noastra si dumneavoastra. Inainte insa de a veni la sediul nostru pentru contract va sugeram sa completati formularul de rezervare disponibil pe site-ul nostru pentru a va asigura ca veti avea pregatita masina preferata. Va punem la dispozitie cele mai mici preturi, iar consultantii nostri sunt pregatiti sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va bucura de o calatorie si o vacanta perfecte, la cele mai inalte standarde de confort.
[Info despre : Rent a car online Bucharest] | [Comanda :Rent a car online Bucharest]
Rent a car online Bucharest pic 1 Rent a car online Bucharest pic 2 Rent a car online Bucharest pic 3

Inchirieri masini pentru evenimente Limuzine de inchiriat Inchiriaza o masina pentru calatoriile de afaceri Rezervarea automobilului inchiriat


Sitemap